E dhimbshme, 80 vjeçari ulet të pushoj, por diçka e rëndë i ndodh papritur!(VIDEO)

0
90

Kur shohim në rrugë njerëz të moshuar e të lodhur, na dhimbsen shumë, ndonëse nuk i kemi asgjë të afërm.

Ky plak në videon e mëposhtme të këput shpirtin, nëse e shikoni deri në fund.

I lodhur nga ecja, plaku 80 vjeçar ulet të pushoj skaj rrugës, pa e menduar atë që do të ndodhte pas pak.

Nuk vonon shumë dhe diçka vije nga lartë, duke i rënë direkt të moshuarit në kokë.

Kjo ‘gjë’ që duket si reklamë apo diçka e ngjashme, e lëndon rëndë plakun duke e rrëzuar në tokë.
Kur shohim në rrugë njerëz të moshuar e të lodhur, na dhimbsen shumë, ndonëse nuk i kemi asgjë të afërm.

Ky plak në videon e mëposhtme të këput shpirtin, nëse e shikoni deri në fund.

I lodhur nga ecja, plaku 80 vjeçar ulet të pushoj skaj rrugës, pa e menduar atë që do të ndodhte pas pak.

Nuk vonon shumë dhe diçka vije nga lartë, duke i rënë direkt të moshuarit në kokë.

Kjo ‘gjë’ që duket si reklamë apo diçka e ngjashme, e lëndon rëndë plakun duke e rrëzuar në tokë.

I menjëhershëm ishte reagimi i kalimtarëve, të cilët ofrohen për ta ndihmuar atë, por që nuk dihet se a ka arritur të shpëtoj.

SHARE