Nga acari, në shtëpi! Sigurohet strehë e ushqim për familjen që jetonte në trotuar (Video)

0
107

Pasi jetuan më shumë se dy javë në trotuar, mbrëmja e së enjtes rezervoi një surprizë për Ruzhdi dhe Suzana Kojkun. Në ato kushte të vështira, me temperatura nën zero gjatë natës, edhe shëndeti i tyre ishte vënë në rrezik.

Imami Elvis Naçi, këngëtari Sidrit Bejleri dhe Ilir Hoxholli vizituan strehën e plasmasit të ngritur nga çifti Kojku buzë Lanës.

SHARE