Kjo është ura më e rrezikshme në botë, shikoni si duket

0
117

Nëse gjithmonë keni dashur të përjetoni se si është të vozitesh në një slitë, përderisa rri ulur në veturë, atëherë ura Eshima Ohashi në Japoni ju jep saktësisht këtë ndjenjë.

Edhe pse ura nuk rrotullohet dhe lëkundet, mund t’i frikësojë edhe shoferët më me përvojë në botë. Ura Eshima Ohashi, që lidh qytetet Matsue dhe Sakaiminato, është rreth 1.7km e gjatë dhe 11.3m e gjerë.

Më poshtë mund t’i shihni disa prej pamjeve më të mira të këtij vendi të frikshëm.

SHARE