Nëse nuk mbani ulëse të fëmijëve, ndëshkoheni rëndë në Maqedoni

0
62

Nëse prindërit në Maqedoni nuk do të mbajnë ulëse për fëmijë në automjetët e tyre, do t’i pasojë dënim i rëndë.

Dënimi për këtë shkelje, është 35 euro dhe 15 pikë negative për vozitësin e automjetit.

Ky rregull vlen që nga viti 2015.

Nga ana e policisë than se ky ligj ka qenë por do të ketë kontrolle më të shpeshta dhe dënmet do të jenë më të rrepta pasi që të mbrohen fëmijët nga pakujdesia e prindërve.

SHARE