Ja fjalët e Arbër Xhaferit për VMRO-në dhe LSDM-në

0
101

I ndjeri Arbër Xhaferi që ishte lider i Partise Demokratike Shqiptare ka dhënë mendimin më të qartë për dy partitë maqedonase LSDM dhe VMRO. Ja çka thonte Xhaferi për këto dy parti.

“VMRO-DPMNE kultivon një nacionalizëm transparent që shihet dhe që të lë kohë të mbrohesh nga ai, ndërkaq LSDM-ja kultivon një nacionalizëm tinëzak, ose të kamunfluar, që synon të vërë në gjumë si faktorin shqiptar ashtu edhe atë ndërkombëtar.

Ky moderacion i tyre është po aq kanosës, në mos edhe më shumë se edhe radikalizmi transparent i VMRO-DPMNE-së”- Arbën Xhaferi .

SHARE