Mësuesja zhvishet para klasës, një nga nxënësit e filmon

0
137

Një mësuese në një shkollë 9 ­vjeçare ka dhënë një leksion mjaft të çuditshëm dhe interesant.

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej.

Nxënësit panë të habitur mësuesen teksa zhvishej por me sa duket ajo kishte përgatitur një mësim praktik.

Mësuesja kishte veshur një kostum ku shiheshin gjithë organet jetike të njeriut.

Videoja është filmuar nga një nxënës, ndërsa nuk dihet se në cilin vend

 

SHARE