Kërkohet ndihmë për shërimin e Omer Arifit

0
120

Ai është vetëm nëntë muaj dhe ka pasur dy operime të cilat rezultuan pa sukses.

Omer Arifi nga fshati Llapjan i Novobërdës ka nevojë për ndihmë në mënyrë që të shërohet nga sëmundja e quajtur ciroza hepatite.

Ai është vetëm nëntë muaj dhe ka pasur dy operime të cilat rezultuan pa sukses.

Për ndihmë familja Arifi iu drejtua ministrisë së Shëndetësisë, ndërsa kjo e fundit iu siguroj atyre një pjesë të të hollave.

SHARE