Arsim Idrizi ishte edhe ushtar i UÇK-së në vitin 2001, me vetëm 17 vite

0
152

Përveç sportist i dalluar, Arsim Idrizi ka qenë edhe luftëtar i UÇK-së në vitin 2001. me vetëm 17 vite jo të plota, ai ka qenë ndër ushtarët më të rinj të UÇK-së.

“Arsimi u nda nga NE, vetëm 1 orë pas tij , babai tij merr sulm në zemër.
Nesër (sot) përcillen babë e birë për banesën e fundit.

Humbje e madhe për Shkupin.

Arsimi ishte hendbollist dhe luftëtar i UÇK”, ka shkruar miku i tij Ilir Fuga

SHARE