Lajm i madh nga Turqia e Taip Erdoganit për Kosovën!

0
117

Qeveria Turke ka dërguar në Kosovë 80 kirurg profesionist me të gjitha pajisjet e veta të cilët janë duke kryer operime të rënda pa asnjë pagesë për popullin Kosovarë në QKUK.

I jemi mirënjohës presidentit Erdogan dhe popullit turk.

Edhe pas provokimeve të individëve për prishjen e marrëdhënieve mes dy vendeve, Turqia si asnjëherë më parë tregon se gjithmonë ka qenë, është dhe do të jetë pranë popullit të Kosovës.

Allahu qoftë i kënaqur me Turqinë!

SHARE