Roza Lati “hakmerret” ndaj Fatma Methasanit, i kap gjoksin LIVE (VIDEO)

0
140

Para disa kohësh, në faqet rozë qarkulloi fotografia e Fatma Methasanit duke kapur gjoksin e Roza Latit në një festë.

Para disa kohësh, në faqet rozë qarkulloi fotografia e Fatma Methasanit duke kapur gjoksin e Roza Latit në një festë.

Nuk kaloi shumë kohë dhe moderatorja e “Why Not” në Ora News iu hakmorr. Gjatë emisionit, Roza i kërkoi Fatmës që të mbyllte sytë.

Aty erdhi e papritura! Roza Lati i kapi gjoksin Fatma Methasanit.

SHARE