Fëmija 8 vjeçar nga Kumanova shkonte në shkollë me Lamborghini (Video)

0
88

Një fëmijë nga Kumanova i moshës 8 vjecar ka vendosur që të shkoj në shkollë me veturë luksoze Lamburgini.

Kjo video është prezantuar kohë më parë nga kanalin youtube.

Mësohet se fëmija i vogël tash është rritur dhe me prindët jeton në një qytet të Zvicrës.

SHARE