Lëmdohet një këmbësor në Tetovë

0
90

Në bulevardin ,,Bllagoja Toska,, në Tetovë, dje (31-janar), rrethë orës 19 e 20 minuta, vetura e tipit ,,Suzuki maruti,, me targa të Tetovës, e drejtuar nga 22-vjeçari O.M. nga Tetova, ka aksidentuar këmbësorët H.M.19-vjeç dhe A.P. 25-vjeç të dy nga Tetova.

Këmbësorët e aksidentuar, me të njëjtën veturë janë dërguar në Spitalin klinik të Tetovës.

Pasë kryerjes së hetimeve punohet në përcaktimin e shkakut të aksidentit, si dhe rrethanata në të cilat ka ndodhur e kështu me radhë.

SHARE