Momenti Kur Policia e Bën Shoshë Të Dyshuarin Me 45 Plumba (VIDEO, 18+)

0
278

Zyra e prokurorit të kontesë ka publikuar pamjet e kamerës së policisë të një ndjekjeje dhe të shkëmbimit të zjarrit që rezultoi me vdekje të të dyshuarit.

Pas ndjekjes nga policia, një i dyshuar doli nga makina dhe filloi të gjuaj në drejtim të oficerëve, ndërsa policia përgjigjet me zjarr duke e goditur atë me 45 plumba,

Më parë këtë muaj, Gjykata e Lartë në New Jersey vendosi që pamjet e goditjeve fatale që përfshinin policinë duhet të publikohen si çështje me interes publik.

Kjo bëri që të bëhet publike videoja e marsit të vitit 2014, ku po0licët e Atlantic City vranë 27 vjeçarin Antoquan Watson

Paralajmërim, pamjet në vazhdim mund të jenë të rënda për personat e ndjeshëm.

SHARE