Gjëma e darkës së “gjarprit” do të ndihet ditët në vazhdim

0
122

“Unë e kam të vështirë të pranoj e akuzojë se Thaçi po bën tradhti, po shet një copë Kosovë dhe nuk e di çfarë çmimi i ka vendosur. Por nëse si çmim është liria e tij, pacenueshmëria e tij nga Gjykata Speciale, kjo është mizori, poshtërisë. Unë do të bëja burgim të përjetshëm dhe nuk do te shisja asnjë milimetër territor te atdheut. Kur hyhet ne teknikalitete, si puna e 120 ditshit të pezullimit, është si ajo historia e dashnoreve, kur vendosin te martohen por te mos bëjnë dashuri,” ka thënë analisti politik Rexhep Shahu.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryeministri shqiptar Edi Rama, në vazhdimësi po i bëjnë presion kryeministrit Ramush Haradinaj, për ta hequr taksën ndaj mallrave nga Serbia dhe atyre nga Bosnje e Hercegovina.

Këtë e dëshmon edhe takimi i së dielës në shtëpinë e Thaçit ku ishin pjesëmarrës edhe kryeministri shqiptar Edi Rama, kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, zëvdendëskryeministrat Fatmir Limaj e Behgjet Pacolli etj.

Nga ana tjetër lideri i PDK-së, Kadri Veseli, ka përpiluar disa pika, dhe ua ka dorëzuar liderëve të koalicionit propozimin për pezullimin e taksës ndaj Serbisë për 120 ditë.

“Unë e kam të vështirë të pranoj e akuzojë se Thaçi po bën tradhti, po shet një copë Kosovë dhe nuk e di çfarë çmimi i ka vendosur. Por nëse si çmim është liria e tij, pacenueshmëria e tij nga Gjykata Speciale, kjo është mizori, poshtërisë. Unë do të bëja burgim të përjetshëm dhe nuk do te shisja asnjë milimetër territor te atdheut. Kur hyhet ne teknikalitete, si puna e 120 ditshit të pezullimit, është si ajo historia e dashnoreve, kur vendosin te martohen por te mos bëjnë dashuri,” ka thënë analisti politik Rexhep Shahu.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryeministri shqiptar Edi Rama, në vazhdimësi po i bëjnë presion kryeministrit Ramush Haradinaj, për ta hequr taksën ndaj mallrave nga Serbia dhe atyre nga Bosnje e Hercegovina.

Këtë e dëshmon edhe takimi i së dielës në shtëpinë e Thaçit ku ishin pjesëmarrës edhe kryeministri shqiptar Edi Rama, kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, zëvdendëskryeministrat Fatmir Limaj e Behgjet Pacolli etj.

Nga ana tjetër lideri i PDK-së, Kadri Veseli, ka përpiluar disa pika, dhe ua ka dorëzuar liderëve të koalicionit propozimin për pezullimin e taksës ndaj Serbisë për 120 ditë.

Kelmendi: Republika e jonë të veprojë mbi bazën e shtetit

Zëvendësministri në Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), Muhamet Kelmendi ka thënë takimet e tilla tërësisht kanë qëllime në ndikimin e heqjes apo suspendimin të taksës për një kohë të caktuar.

SHARE