Nxënësit lënë Kosovën për të ikur në Perëndim, mësuesit e filmojnë ngjarjen

0
91

Një ngjarje të dhimbshme e ka ndarë në Facebook një mësues i shkollës “Dy Dëshmorët” në Piranë të Prizrenit. Tre nxënës janë përshëndetur me personelin e shkollës pasi bashkë me familjet e tyre kanë lënë vendin për të jetuar jashtë Kosovës.Mësuesi i shkollës shkruan se “fëmijët po ndahen nga shkolla me lot në sy dhe pa dëshirën e tyre”.Shihni postimin e plotë bashke me videon:

SHARE