Polici që keqpërodri vajzën, e pranon fajsinë e tij!

0
196

Polici Vesel Veseli e ka pranuar fajësinë për keqpërdorimin qe i ka bërë nxënëses nga Drenasi.

Burime nga Prokuroria i kane thënë Insajderit se i dyshuari e ka pranuar shumicën e fajit që i ngarkohet.

Mirëpo ai po refuzon që ta dorëzojë telefonin e tij, të cilin Policia nuk ka arritur t’ia konfiskojë.

Në telefonin e tij besohet se janë të gjitha provat që e implikojnë atë në keqpërdorimin të nxënëses.

Në pranimin e fajit, i është renduar pozita penale profesorit Shkelzen Xhekaj, që po e mohon kryerjen e veprës penale.

Mësimdhënësi është prapa grilave qê dje dhe është ndaluar për 48 orë. Ndërkaq sot Gjykata pritet të vendos për masën e sigurisë ndaj tij.

Për Vesel Velselin, Gjykata dje ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh.

SHARE