Mbrëmje Kur’anore në Zvicër (FOTO)

0
93

Në Zvicër është organizuar mbrëmje Kur’anore ku organizator ishte bashkësia islame fetare e bosnjës në Zvicër.

Gjithashtu kishte edhe shumë shqipëtar dhe të huaj të cilët , lexuan Kur’anin, kënduan Ilahi, recituan..e shumë aktivitete tjera islame.

Shikoni disa fotografi nga mbrëmja në Zvicër:

 

 

SHARE