Kërkohen 5000 pastrues/e (meshkuj ose femra) për në Bayern dhe Berlin. 15 € ora, 160 orë në muaj 2400€ paga brutto

0
956

Kërkohen 5000 pastrues/e (meshkuj ose femra) për në Bayern dhe Berlin. 15 € ora, 160 orë në muaj 2400€ paga brutto. Me pastru hotele, shpija, banesa, etj.,

Kontrata është Unbefristet, 6 muaj do të punoni në Kosovë mu pregaditë me përvojë pune për Gjermani. Kontrata e punës shitet, shtypni hapësirën më poshtë dhe lexo më tepër:

Për të aplikuar ju lutem na dërgoni CV dhe PASAPORTËN kopje në E-mail : salesagent@citaku.group

 

SHARE