Privohen nga liria pjesmarësit në një zënkë në Tetovë

0
104

Dje mbrëma (11 shkurt) rrethë orës 22 e 50 minuta, përpara objektit hotelerik në rrugën ,,133,, në Tetovë është prishur rendi dhe qetësia publike, me një zënkë fizike, në të cilën kanë marur pjesë 28-vjeçari M.E. dhe 42-vjeçari E.Z. të dy nga Tetova.

Pjesmarësit në këtët zënkë janë arestuar në Stacionin policorë Tetovë, për procedurë të mëtutjeshme dhe kundër tyre do të pasojnë edhe padi adekuate.

SHARE