Gjat punës aksidentohet një person në fshatin Dobridoll

0
90

Tridhjetë e tetë vjeçari Sh.O, nga fshati Dobridoll i Gostivarit, dje (11-shkurt) ka denoncuar se rrethë orës 14 e 45 minuta, duke punuar me makinë ,,Jumba,, në afërsi të pampës së benzinës në fshatin Toplicë, 50-vjeçari N.J. nga fshati Banjicë e Poshtme, ka humbur kontrollin ndaj makinës dhe është rëzuar ku ka marur lëndime të rënda trupore, (Frakturë në këmbën e djathtë), pasë rëzimit të drejtuesi, makina e punës ka vazhduar të lëvizë, dhe me pjsën e përparme është përplasur dhe e ka dëmtuar agregatin e Pompës së benzinës.

Personi i lënduar N.J. pasë marjes së ndihmës mjeksore në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad,, në Gostivar, është dërguar për mjekim në Klinikat e Shkupit.

Janë kryer hetimet në vendin e ngjarjes dhe rasti është duke u zbardhur.

SHARE