Gostivar: Aksidentohet këmbësori , shoferi largohet nga vendi i ngjarjes

0
168

Në rrugën ,,Beliçica,, në Gostivar, dje (11-shkurt) rrethë orës 08 e 50 minuta, veturë e panjohur, e drejtuar nga shofer i panjohur, ka aksidentuar 34-vjeçaren Sh.N. nga Gostivari, dhe menjëherë ka lëshuar vendin e ngjarjes.

E lënduara Sh.N. me një veture tjetër është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murat,, në Gostivart, ku pas dhënjes së ndihmës mjeksore e njëjta është transferuar në Klinikat e Shkupit prej ku edhe është lëshuar për mjekim shtëpiak.

Pas kryerjes së hetimeve në vendin e ngjarjes, punohet në gjetjen e veturës dhe identifikimin e shoferit pjesmarës në këtë aksident trafiku

SHARE