Prindërit i dëmtuan trurin dhe i thyen kockat, foshnja tre muajshe po lufton me vd?ek*jen

0
148

Neglizhenca ndaj bebeve mund t’i shkaktojë atyre probleme për gjithë jetën. Dy prindër nga Tennesse i SHBA-ve janë arrestuar nën akuzën e tentativës së vrasjes të shkallës së parë.

Për shkak të mungesës së kujdesit, foshnja e tyre Addilyn Tidwell ka disa kocka thyera, dëmtim të trurit dhe organeve të tjera të brendshme. Tashmë foshnja vetëm 3 muajshe, po lufton me jetën, për shkak të neglizhencës së prindërve.

Michael Fischer dhe Brooklyn Tidwell, të dy të arrestuar tashmë, kërkuan ndihmë mjekësore për foshnjen muajin e kaluar. Mësohet gjithashtu se gruaja kishte braktisur më herët dy fëmijët e saj, pasi nuk kujdesej.

Foshnja aktualisht ndodhet në koma, në Qendrën Mjekësore të Universitetit Vanderbilt në SHBA.

 

 

SHARE