Gostivari dhe Fshati Debresh në zi. Dy nga udhëtarët që kanë ndruar jetë janë nga ky fshat

0
146

Në aksiddentin tragjik të ndodhur dje në aksin Shkup – Tetovë, pos Rametulla Abdurahimit nga fshati Debresh, në mesin e viktimave është edhe Valdeta Hamiti po nga ky fshat.

Rametulla Abdurraimi nga Debreshi ishte djalë i vetëm i familjes Abdurraimi. Ishte student i masterit .

Kurse Valdete Hamiti, (1989) ishte e lindur në fshatin pollatic të Tetovës dhe e martuar në Debresh të Gostivarit. Valdeta ishte nënë e dy fëmijëve të mitur.

Valdeta ishte e angazhuar në Universitetin Nëna Terezë, si asistente/profesoresh në Fakultetin e Shkencave Teknike.

SHARE