Ambasadorja e Britanisë së Madhe i thotë Mogherinit: Mos e pengoni Kosovën për liberalizimin e vizave, ata i meritojnë vizat (Video)

0
99

Përfaqësuesja e Britanisë së Madhe në OKB, Karen Pierce ka përkrahur fuqishëm Kosovën për liberalizimin e vizave.

Karen Elizabeth Pierce i drejtohet Mogherinit dhe i thotë që mos ta pengon Kosovën që t’i përfitojnë vizat e merituara.

Sygjerimi im për ty zonja Mogherini është që mos ta pengosh Kosovën për marrjen e vizave për qytetarët e Kosovës, ata i meritojnë vizat. Jaa V1’DE0:

Të them me sinqeritetin më të madh që nuk keni të drejta që të ndërhyni në mesin e Kosovës, dhe që t’i dilni në krahë Serbisë për mos avansimin e Kosovës drejt Europës, përfundoi Karen Pierce.

SHARE