A është Kosova ende e pavarur? Haradinaj i’a bën menjëherë bajat gazetarit serb (VIDEO)

0
200

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj teksa po mbante një fjalim gjatë ditës së djeshme në lidhje me Pavarësinë e Kosovës, një gazetar serb tentoi t’a provokojë.

Gazetari që ishte nga një televizion serb i tha nëse Kosova është shtet i pavarur dhe demokrat duke ndërprerë fjalimin e kryeministrit Haradinaj.

Mirëpo, kryeministri Haradinaj duke qeshur i dha një përgjigje epike atij që bëri poashtu gjithë sallën të qeshin. Jaa V1’DE0:

“Vet fakti se tani unë nuk do të përgjigjem në serbisht, por po foli shqip tregon se Kosova është e pavarur. Kur t’a mësojsh shqipën, atëherë më kupton,” tha ai.

SHARE