Humb jetën një i ri nga Tetova në vend të punës

0
92

Sot rreth orës 15 nga burimet policore është raportuar për një person që ka humbur jeten në vend të punës në rrugën “Londonska” në Shkup, në një objekt në ndërtim.

Bëhet fjalë për personin Mahir Abazi 33 vjeçar nga f.Çellopek i Tetovës, i cili ishte angazhuar në vendin e punës para tre ditëve.

Derisa ka tentuar të ngarkojë armaturë hekuri në një kran, armatura e cila ka qenë e lidhur vetëm për njërën anë dhe është ngritur në lartësi prej 2 metrave, është shkëputur dhe ka rënë mbi viiktimën.

Dëshmitar i rastit ka qenë edhe vozitësi i kranit.

Me urdhërin e Prokurorit publik, trupi është dorëzuar në obduuksion.

SHARE