‘Jagëzi’ me serial të ri, ka pranë vetës aktoren më të bukur turke (Foto)

0
168

Çaglar Ertugrul është aktori shumë i njohur dhe i pëlqyer turk e që suksesin e tij e vazhdoi edhe jashtë kufijve turk.

Në publikun shqiptar ai u bë i njohur dhe tejet i pëlqyerme rolin e tij të ‘Jagizit’ në serialin turk ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’

Ai nuk u ndal me këtë serial sepse menjëherë ka filluar xhirimet e një serili të ri.

E kësaj radhe ai luan rolin kryesor dhe pranë vetës ka aktoren turke, Meriç Aral.

SHARE