I riu nga Tetova, një artist i vërtetë, punimet e tij po çmendin rrjetet sociale

0
189

I riu nga Tetova, një artist i vërtetë, punimet e tij po çmendin rrjetet sociale.

Ai meret me një lloj të arti e cila quhet si “Street art” apo siç e quajnë më shumë tek ne “graffiti”.

Ta mendoni që punuesi i tyre është vetëm 16 vjeçar.

Këto janë disa nga punimet e tij që po shikohen dhe pëlqehen njëkohësisht nga gjithë rajoni i Tetovës:

 

 

 

 

 

 

 

Për më tepër mund ta ndiqni në faqen e tij “graffitideks” në instagram, ku mund edhe të bëni porosinë e ndonjë pëlqimi tuaj.

SHARE