E merr gruaja, Junker e hap telefonin në mes të konferencës live! (VIDEO)

0
100

Presidenti i Komisionit Europian Jean-Claude Juncker në shumë dalje publike “lë nam” për shkak të veprimeve të tij.

Edhe së fundmi, gjatë një konferece për shtyp në Egjipt, atij i ka rënë telefoni.

Nuk ka pritur gjatë por ka ndërprerë konferecën, dhe është përgjigjur.

“Ishte dyshuesja e zakonshme…gruaja ime,”-tha Juncker duke shkaktuar të qeshura në sallë.

SHARE