Demë Shehu i Grupit të Kumanovës me mesazh të fortë, Ja çfarë thot për VMRO-në !

0
129

Demë Shehu

Lepurushi Mickovski në një prononcim për Tv Alsat na paska quajtur frikacakë Grupin e Kumanoves,sepse dy bashkëluftëtarët tanë i janë përgjigjur burrërishtë proovvokimeve dhe fyyeerjeve të teerroriistave të Vmro-së!

Të flasësh për frikën dhe trimërin duhet që të studiosh veprat e Trimave dhe Frikacakëve. Lepurushi i vmro-së,frikacak je ti ,sepse ti je pioneri i kryefrikacakut gruevski,i cili iku me bishtin ndërmjet këmbëve.

Frikacak janë kuukuvajkat e organizatës teerroriiste të vmro-së që suulmuan deputetët në parlament me 27 prill,të cilët kur u dëënnuan me nga 10 vite buurrg qanin si fëmijë në gjykatore dhe vazhdojnë të qajnë edhe sot e kësaj dite nëpër buurrgje, Frikacakë janë kuuukuvajkat tuaja me uniforma gri e të zeza dhe të kaamuflluar me maska, të cilët na maaltretonin me duar të lidhura në mënyrë sistematike gjatë transportit nëpër gjykata.

Neve i kemi zënë roobër policët tuaj dhe pasi i kemi lidhur,nuk i kemi maaltretuar dhe as që i kemi prekur me dorë,sepse duhet të jesh si ju kuukuvajkat e Vmro-së frikacakë e të ligë që ta maaltretosh dikënd me duar të lidhura pas shpine. Kjo mënyrë veprimi i dallon Trimat e Grupit të Kumanovës nga Frikacakët e organizatës teerroriiste të vmro-së.

Çlirimtarët e Grupit të Kumanovës nuk e ulen kokën as në luufftime dhe as në gjykat kur na shqiptuan deënimet me buurrgime të përjjetshme,por përkundrazi në Kryeqytetin Shpirtëror të Shqiptarëve në Shkupin Dardan,tok së bashku kënduam Himnin Kombëtar,i kënduam Shqipërisë dhe Heronjve tonë. Çlirimtarët e Grupit të Kumanovës nuk merzitën për Bbuurg dhe nuk e kanë frikë vdeekkjen,përkundrazi çdo ditë e më shumë na rritet krenaria.

A e dini përse na rritet krenaria,sepse neve arritëm ta sheembim peerandorin antishqiptare të cilën e udhëhiqte organizata teerroriisste vmro-dpmne.

Çlirimtarët e Grupit të Kumanovës janë Margaritarët e Kombit Shqipëtar, Grupi i Kumanovës i shërben vetëm Kombit Shqiptar dhe gjithë jetën do t’ia kushtojmë çlirimit të tokave Iliire-Arbërore-Shqiptare. Çlirimtarët e Grupit të Kumanovës janë Vaarrmihësit e organizatës teerrooriste të vmro-dpmne dhe gjithmonë do të jenë të tillë kundër çdo puushteti aantishqiptarë.

Ndërsa ti Mickovski, gjithmonë do të mbetesh një “MICKY MAUS” në Miniaturë.

Zoti i bekoftë të gjithë Çlirimtarët e UÇK-së. Rroftë Shqipëria të cilën e duam më shumë se jetërat tona!

SHARE