Zaevi të shkojë prej shpije..!

0
94

Nijazi Muhamedi

SE Zaevi është kryeministër kukull ka dhënë shenja shumë herë, po kjo e sotmja që e tha zëvendës hajduti në qeverinë e tij, që EVN-këtë kompani koloniale e Lsdm-së ndaj shqiptarëve e ka zgjedhë si furnizuesin më “universal” për periodën e ardhshme, këtij kryeministri kukull të qarqeve hajdut ore në partinë dhe në qeverinë e tij, ia ka çelë nga sot udhën që t’i thuhet “Zaev, shko prej shpije”(!) ,- si i thonë fjalës në Kosovë…

Pra, çmimi i radhës për Zaevin nga qytetarët e Maqedonisë së Veriut do jetë”Çmimi i Kazanit të plehrave për rolin e Nasradinit politik në Rmv”.

#postim ne facebook

SHARE