Fjalimi emocional i Hashim Thaçit: Ndarja e Kosovës s’mund të ndodhë pa shkelur mbi trupin tim

0
73

Shkëmbimi i territoreve, kurrë nuk do ndodhë

Pa shkelur mbi trupin tim, askush s’mund ta cenojë asnjë milimetër të territorit të Kosovës.

Për ndarje të Kosovës dhe shkëmbim territoresh, flasin ata që e kanë ndihmuar Millosheviqin dhe e kanë mik një njeri si Radojcicin…

Fjalimi emocional i Thaçit: Ndarja e Kosovës s’mund të ndodhë pa shkelur mbi trupin tim

Gepostet von Klan Kosova am Freitag, 1. März 2019

SHARE