Nepotizmi nuk i le vend në Kosovë studentes së Oxfordit. Shqiptarët e panënshtruar nuk kanë vend në Kosovë

0
97

Nita Shala ka përfunduar studimet bachelor në fakultetin Juridik me notën mesatare 9.21.

Ajo vazhdoi studimet master për të diplomuar në Drejtësi për Bashkpunim Ndërkombëtar në Luftën kundër Krimit të Organizuar Financiar në Universitetin e Teramos të Italisë me notën mesatare 10.0, shkruan gazeta inFokus.

Shala në një rrëfim për gazetën inFokus ka treguar se ajo ka fituar gradën magjistër Shkence në Kriminologji në Universitetin e Oxfordit.

Po ashtu ajo ka diplomuar edhe në nga programi ekzekutiv me titull “Strategji lidershipi që prodhojnë rezultate” i Harvard Kennedy School në SHBA.

Por kjo nuk është e tëra.

Nita Shala ka edhe përvojë pune në institucione tejet të rëndësishme në Holandë dhe në Shqipëri.

SHARE