Më mirë një bur.gaxhi dhe me lekë, apo djalë i mirë dhe bukë e djathë? Ja si përgjigjën vajzat shqiptare ( VIDEO )

0
99

Në Shqipëri portali JOQ, ka pyetur vajzat e Tiranës se kë preferojnë më shumë, një bur,gaxhi me lek apo një djalë të mirë, por që është varfër dhe ha bukë me djathë.

Disa nga vajzat janë përgjigjur që do ta zgjidhnin djalin me djathë, ndërkohë ka pasur edhe nga ato që kanë thënë më mirë një djalë prapa grilave, por me lek.

Shikojeni videon më poshtë.

SHARE