Halil Kastrati përkrahet edhe nga boksieri Haxhi Robin Krasniqi (FOTO)

0
91

Takim me njerin nder bokseret me te sukseseshem Haxhi Robin Krasniqi

Zoti e ruajt e i dhashte suksese ne karieren e tij.

Halil Kastrati gjatë qëndrimit të tij në Gjermani ka pasur nderin të takoj edhe Robin Kraniqi boksierin e famshmëm.

Ai i ka premtuar ndihmë Hoxhë Halilit dhe duke i dhënë përkrahje ne punene e pandalshme qe ai e ben.

SHARE