Ndahet nga jeta imami i fshatit Radushë

0
38

Informim

Të nderuar bashkëfshatar, gurbetçar dhe të gjithë ju që na ndiqni nëpërmes faqes sonë, me keqardhje morëm lajmin për ndrimin e jetës së imamit të f.Radushës molla „Hasan ef.Fazliu“ i cili i shërbeu fshatit si imam nga vitet 1987-2015.

Ky lajm na pikëlloi të gjithëve. Allahu e shpërbleft me xhennet për punën e tij.

Gjithmonë do të kujtohet për durimin dhe zemërbutësinë e tij. „Të Allahut jemi dhe te ai do të kthehemi“

Sipas informacioneve varrimi do të kryhet nesër, dita e (martë).

SHARE