Xhavit Haliti: “Shteti i Kosovës bën gjithëçka për popullin, por populli nuk i’a din” [Video]

0
91

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti ka folur rreth shtetit të Kosovës, gjithashtu dhe për popullin kosovarë, që sot ka bërë këtë deklaratë të çuditshme që askush se priste.

Në një deklaratë të sotit Haliti ka folur për shumë çështje të Kosovës, taksës, liberalizimit por në fund foli dhe për popullin e Kosovës që thotë që janë mosmirnjohës ndaj shtetit të tyre.

Populli nuk i’a din shtetit dhe njerëzve që e udhëheqin Kosovën, ata bëjnë gjithëçka në të mirën e popullit, por populli i’a kthen shpindën shtetit nuk i’a din, është shprehur Haliti. Jaa V1’DE0:

Ndër të tjerash Haliti foli dhe për taksën e Kosovës që kjo e fundit ka vendosur taksë për shtetin e Serbisë që një kohë, dhe Haliti ka disa fjalë për taksën. Mua nuk më duket mirë kjo taksë, me gjithë atë vendos Haradinaj këtu, përfundon Haliti.

SHARE