Lamborghini Huracan me vlerë 200 mijë euro mrekullon rrugët e Tiranës

0
72

Qytetarët e Tiranëskanë mbetur të mahnitur mëngjesin e sotëm pasi një makinë e tipit Lamborghini Huracan me çmim përafërsisht 200,000 euro ka dhënë shfaqje në rrugët e qytetit.

Makina, e cila është në pronësi të një djali nga Tirana, i ka lënë të gjithë pa fjalë dhe i ka bërë të gjitha vajzat të kthejnë kokën drejt “bishës” së kuqe.

Automjete të tilla të mrekullueshme e luksoze me një vlerë relativisht të lartë shihen rrallë në rrugët e kryeqytetit.

“Jam krenar” dhe flamuri kuq e zi është gdhendur në pjesën e pasme të makinës luksoze.

SHARE