‘Sinani’ dhe ‘Exhe’ ishin të dashur

0
78

Afra Saracoglu dhe Furkan Andic janë dy prej aktorëve më të njohur të kinematografisë turke.

Ata morën rolet kryesore në çdo serial që morën pjesë.

Me rolet e ‘Exhes’ dhe ‘Sinanit’ në seriale të ndryshme ata u bënë të njohur shumë si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.

Ndonëse u takuan në serial, mediat turke flasin për një lidhje të mundshme të tyre kohë më parë, dhe fotot e tyre të përbashkëta ende çarkullojnë në rrjete sociale.

SHARE