Reja e Shyhretes vozitë me frizurë e grim profesional

0
96

Learta Jakupi nga publiku njihet kryesisht si reja e këngëtares Shyhrete Behluli, ani pse edhe ajo vetë është artiste,

Dhe, Leartes nuk është se i pengon që njerëzit e identifikojnë si reja e Shyhretes.

Siç e dimë, Learta merret me muzikë, e gjithashtu ka edhe një biznes private. Pra, është mjaftë e angazhuar dhe nuk është aspak nga ato femra që pëlqejnë të rrijnë në shtëpi, shkruan “Kosovarja”.

Asaj i pëlqejnë edhe dasmat e ahengjet, madje edhe frizurat e grimi i rëndë. Learta, rregullohet gjithmonë nga kunata e saj, Njomza.

Në këtë foto shihet me grim e frizur, ndërkohë që është në timon. Sigurisht, e bërë gati për ndonjë banket.

SHARE