Çavkov e dhuron “vilën në Halkidiki” për të shpëtuar

0
94

Pas ak.tgjykimit në rastin për ngjarjet e përgj.akshme të 27 prillit në Kuvend, ku ish drejtori i BSP-së, Mitko Çavkov, e ka fituar dën.imin më të madh nga të gjithë të aku.zuarit me 18 vjet bu.rg, ai ka shprehur revoltën në një reagim në rrjetin social Facebook.

Ai vlerëson se ak.tgjykimi është i pabazë, ndërsa dën.imi është dra.konik, duke bërë thirrje në simpatizantët e VMRO-DPMNE-së dhe qytetarët e tjerë që të bashkohen rreth ka.uzës për të rrëz.uar siç e ka quajtur ai “organizatën fam.ëkeqe e cila i ka oku.puar institucionet”.

Çavkov ka paralajmëruar edhe pa.di për “shënimin që nuk ekziston” i cili shënim e ktheu në b.urg, ndërsa në ndërkohë ai ka drejtuar sfidën deri te gazetarët, i cili me iro.ni i ka quajtur “hulumtuesit”- do ta dhurojë vilën nëse e gjeni dhe vërtetoni se nuk ekziston.

SHARE