Ardijani nga Tetova kthehet me dy medalje nga Abu Dabi

0
84

Një hero i ri i ditës, në Olimpiadën Speciale të Maqedonisë, për dy ditë, dy djem fituan medalje të arta në Lojërat Olimpike Verore të Abu Dhabit 2019.

Heroi i sotëm është atleti Ardian Shabani i cili së bashku me trajnerin e tij Ifraim Luta, fitoi dy medalje në dy gara, në 25 metra medalje argjendi dhe në 50 metra medalje bronzi.

Përndryshe Ardiani është nga Tetova dhe është pjesë e Klubit të Atletikës “Studenti”.

SHARE