Infermierja adopton vajzën që nuk e vizitoi askush pas ardhjes në jetë (VIDEO)

0
111

Një drejtoreshë e Infermierisë së Massachusetts, e cili në fund të çdo ditë pune mori vizitonte një fëmijë që kishte në spitalin e saj, është tani nëna e vajzës pasi ajo kishte dalë vullnetarë për ta strehuar atë kur shteti mori kujdestarinë e saj në tetor 2016.

Vajza e Liz Smith, Gisele, ka lindur pas 29 javësh shtatzanie në korrik të vitit 2016 dhe është diagnostikuar me sindromën e abstinencës në moshën e lindjes për shkak të përdorimit të drogës së nënës së saj biologjike gjatë shtatzënisë.

Sipas blogut të Franciscan Children, Gisele,e cila peshon nën 2 kilogramë, nuk e vizitoi askush gjatë kohës së saj në Franciscan Children’s, përveç Smithit 45-vjeçar.

Me mbështetjen e familjes dhe miqve, Smith vendosi të strehojë Gisele, e cili ishte 9 muajshe në atë kohë, me shpresën për ta ndihmuar atë të zhvillohej jashtë spitalit. Në fillim, prindërit biologjikë së Gisele kishin mbikëqyrur vizitat javore, por sipas blogut ato shpejt u bënë të rralla dhe qëllimi shkoi nga ribashkimi në adoptim.

“Kur mora thirrjen që të drejtat e prindërve biologjike ishin hequr, imagjinova se do të ishte një ditë lehtësimi”, tha për blogun Smith, i cili ishte dashuruar me vajzën. “Dhe ishte një ditë kur isha shumë e trishtuar. Unë kam qenë me të vërtetë i lumtur.

Por isha shumë e trishtuar për ta. Unë po e fitoja, por ata e humbën. Të luftosh varësinë dhe të jesh një nënë në të njejtën kohë, kjo është e pamundur. “

Pra, dy vjet pasi Gisele kaloi në kujdestarinë e shtetit, Smith legalisht u bë nëna e saj.

Smith tha se kur gjyqtari hyri në ditën e tyre të adoptimit, më 18 tetor 2018, ai tha: “Kur një gjykatës ecën në dhomë, të gjithë çohen në këmbë për respekt. Por sot qëndroj në respekt për ty, Liz, sepse e meriton respektin nga kjo dhomë.

Dita e lindjes është një mrekulli. Por adoptimi i një fëmije nga milje larg është fati. Kjo është ajo që ju bashkoi ju të dy së bashku. “

Zhvillimi, Gisele ka lulëzuar nën kujdesin e Smithit. Ndërsa ajo ende merr ushqimin e saj përmes një tubi, Smith ka ndihmuar atë të fillojë të hajë disa ushqime të ngurta, si dhe gjëra të tilla si pica dhe avokado.

“Që nga momenti kur e takova atë, kishte diçka pas syve të saj të mrekullueshëm blu që kapnin vëmendjen time”, tha Smith për Washington Post. “Ndjeva se më duhej ta doja këtë fëmijë dhe ta mbanja të sigurt”.

SHARE