Gjyshin e largojnë nga familja, por ky gjestë i nipit te tij 4 vjeçarë i bën prindërit të qajnë për veprimet e tyre! [Video]

0
160

Nëse i trajtoni prindërit tuaj me dashuri dhe respekt, fëmija juaj ka të ngjarë të bëjë të njëjtën gjë për ju.Një burrë i moshuar jetonte me djalin e tij,nusen e djalit dhe nipin 4-vjecar.

Atij i dridheshin duart, pati probleme me shikimin dhe pati probleme me kembet.Por,per gjyshin e vjeter sa me shume kalonte koha aq me i dobet behej,dhe ngrenia u be një detyrë e vështirë.

Kështu, djali dhe nusja vendosën që gjyshi të hante vetë në një tavolinë të vogël që kishin ngritur në qoshe. Ata gjithashtu i dhanë atij një tas prej druri, për të parandaluar thyerjen e eneve te tyre.

SHARE