Në mbrëmjen e maturës në Drenas nxënësit ishin dëshmitarë të një ngjarjeje shumë të veçantë

0
122

Gjatë mbrëmjes së maturës të shkollës së mesme teknike të Drenasit, nxënësit ishin prezent të një ngjarjeje shumë të veçantë, shkruan lajmi.net.

Këngëtari Arsim Gashi ishte duke performuar gjatë këtij organizimi ku në një moment njofton se një djalosh kishte planifikuar t’i propozojë fejesë të dashurës së tij nën praninë e shokëve të gjeneratës.

Ai ftoi çiftin në skenë, ku nxënësi si një zotëri i vërtetë u gjunjëzua për të dashurën e tij dhe i propozon fejesë, moment ky që do të mbetet përgjithmonë në kujtesën e çiftit nga Drenasi.

SHARE