Zaev: I kam emrat e funksionarëve të ri

0
61

I pyetur për rikonstruimin e Qeverisë, kryeministri Zaev ka deklaruar se ka emrat të cilat planifikon ti propozojë në funksione të reja.

Sipas tij, në fillim të qershorit kabineti qeveritar do ti ketë ndryshimet e para. Në këtë kuadër, Zaev ka shtuar se shkarkimet e dy dite më parë nuk ndikojnë në marrëdhëniet me BDI-në. Lidhur me drejtorin e ASK-, ditëve në vijim i pari i Qeverisë do të konsultohet me këshilltarët dhe ekspertët duke shtuar se nuk posedoj emër konkret për drejtor akoma.

SHARE