“Sot punëtor llaçi e të nesërmen milioner”, si goditi fati në jetën e 31-vjeçarit

0
85

Prej vitesh bënte punë krahu dhe mezi siguronte jetesën minimale me qira dhe fatura por duket se fati godet me dorë të artë ndonjëherë.

Tashmë 31 vjeçari anglez, Xhordan Adlas Roxhers, ka hyrë me të dashurën te një vilë që kushton rreth 56 milionë euro.

Pas një testi ADN-je, punëtori zbuloi se ishte djali i pronarit të vdekur të vilës. Deri dje mund të përballonte vetëm qira apartamenti, por tani zotëron një pronë pasanikësh prej 6200 metrash katrorë.

 

SHARE