6 V1KT1MAT I FUTI NË VALIXHE

0
55

Qipro është tronditur nga një vr.a.sës se.rial. Gjashtë nga 7 vik.tim.at e tij besohet se janë gjetur të futur brenda valixheve në fund të një liqeni.

Policia qipriote gjeti një tr.up të dekompozuar në një valixhe në fund të liqenit, që besohet të jetë vi.kt.ima e gjashtë.

Një oficer i ushtrisë greko-qipriote ka pranuar vr.as.jen e 5 grave emigrante dhe dy prej vajzave të tyre. Ngjarja tronditi ishullin mesdhetar.

Më parë policia gjeti tr.up.at e katër grave dhe një prej vajzave në të njëjtin liqen.

Tr.upi i gjetur besohet të jetë i një 31-vjeçareje të zhdukur që erdhi nga Filipinet.

Zhytësit ende po kërkojnë në një liqen tjetër për eshtrat e një vajze 6-vjeçare nga Filipinet, trupi i nënës së të cilët tashmë është gjetur.

SHARE