Kjo është zyrtarja bukuroshe e Ministrisë së Kulturës

0
131

Ministria e Kultures Rinisë dhe Sportit është njëra nga ministritë më të sukseshme.

E në MKRS ka edhe puntore shumë të bukura dhe me plot sharm. Njëra nga to është edhe bukuroshja nga Gjilani Flora Salihu që është zyrtare e lartë në MKRS.

Flora përpos që është një vajzë e suksesshme, ajo ka edhe një bukuri të rrallë. Gjilanasja ishte gjithashtu prezantuese në televizion lokal gjilanas TV Men.

Ajo është e punësuar në MKRS tani e disa vite, ndërsa është antare e bordit të baletit kombëtar të Kosovës, njëherit përfaqësuese në bord nga MKRS.

SHARE