Pagat mbi 1,800 euro, ja profesionet për të cilat Gjermania kërkon punëtorë

0
88

Gjermania ka nevojë të theksuar për punëtorë. Qytetet që janë duke vuajtur më shumë mungesën e punëtorëve janë Berlini, Hamburgu dhe Mynihu.Në këto vende pagat për shitësit nisin, që nga 1800 euro.

Profesione të tjera, për të cilat ka nevojë për punëtorë janë shoferët e kamionëve, automekanikët.

Në këto profesione ora paguhet nga 14 euro.Gjithashtu edhe sektori i farmaceutikës ka nevojë për punëtorë. Të ardhurat vjetore për këto profesione shkojnë deri në 70 mijë euro

SHARE